Coaching

Coachingstrajecten zijn gericht op begeleiding of ondersteuning van mensen met werk- of levensvragen, of mensen met een verslaving. Ik help je bij veranderingsprocessen in je persoonlijk leven of in je werk. Wie ben jij echt? Wat inspireert of motiveert je? Wat belemmert je...

behandeling5.jpg

om eigen keuzes te maken en te realiseren wat je werkelijk graag wilt? Heb je last van een verslaving: roken, alcohol, eten of zwarte gedachten? Spelen de volgende vragen in je leven:

  • Hoe ik leven vanuit mijn innerlijke kracht en talenten?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privĂ©?
  • Hoe kom ik de komende moeilijke periode in mijn leven goed door?
  • Wil je leven en werken vanuit je hart?
  • Wil je af van een verslaving en heb je daar steun bij nodig?

Ik werk, naast gesprekken, met meditaite, ontspanning, creatieve werkvormen en het uitwerken van dromen. Een coachingstraject is te combineren met een natuurgeneeskundige behandeling.

Je kunt kiezen voor een enkel coachingsgesprek of voor een traject van meerdere sessies. Als je voor een traject kiest, stellen we samen een plan op. Een traject bestaat uit minimaal 3 en maximaal 10 sessies. Wanneer je interesse hebt, kunnen we een afspraak maken voor een eerste gesprek. Je maakt dan meteen kennis met mijn wijze van werken.

Bij mensen die via een organisatie komen worden in een intakegesprek doelen en verwachtingen afgestemd. Daarna maak ik een offerte met een plan van aanpak, het aantal gesprekken, de frequentie en het tijdspad.