Biofotonen

De biofotonen coherentie therapie is een genezingsmethode waarmee storingen in het lichaam worden opgeheven waardoor via zelfgenezend vermogen het lichaam zichzelf kan genezen. Biofotonen zijn lichtdeeltjes en coherentie betekent samenhang. Biofotonen coherentie therapie...

behandeling6.jpg

werkt via de meridianen. De methode werkt voor een breed scala aan ziektes, die veroorzaakt zijn door blokkades.

De mens is een energiewezen. Bij iedereen stroomt energie door het lichaam, dat te meten is via de meridianen. Verstoringen in dit energieveld zijn voor iedereen verschillend. Vandaar dat het herstelproces voor iedereen er anders uitziet. De zenuwmeridianen, die ook bij acupunctuur gebruikt worden, hebben uiteinden aan de handen en voeten. Op die punten worden de lichtfrequenties van het lichaam gemeten met een apparaat, de Chiren. Vervolgens worden via de handen en de voeten zieke lichaamscellen van een gezonde lichtfrequentie voorzien, met datzelfde apparaat. Daardoor verdwijnen de oorzaak en de symptomen van de ziekte. Het licht van lichaamscellen is niet te zien omdat het buiten het voor ons zichtbare spectrum valt. Infrarood licht en gammastralen zijn lichtfrequenties die met het menselijk oog niet voor iedereen waar te nemen zijn.

Naast het genezen van ziektes kan de biofotonen-therapie worden ingezet tegen de negatieve gevolgen of bijwerkingen van reguliere geneesmiddelen. Een oorzaak van verstoringen in het energetisch lichaam kan ook ontstaan door elektrische apparaten, metalen objecten, amalgaanvullingen of via vervuild voedsel of luchtvervuiling. Mogelijke oorzaken worden tijdens de behandelingen in kaart gebracht. Bij behandeling wordt gebruik gemaakt van glazen staven in de handen of voeten op een glazen plaat, die de helende frequenties geleiden.

Omdat de behandeling het immuunsysteem sterk stimuleert, kan niet iedereen behandeld worden. Mensen met orgaantransplantaties, een shunt, plastic bloedvaten of een varkenshartklep komen niet in aanmerking voor een behandeling met de biofotonen-therapie.

Op dit moment wordt een groot opgezet wetenschappelijk onderzoek gedaan aan 17 universiteiten. Men onderzoekt hoe en waarom de methode werkt. Dat de methode werkt blijkt uit de vele duizenden mensen die er mee genezen zijn. In Noorwegen en Oostenrijk is de biofotonen-coherentie therapie officieel aanvaard. In Nederland vergoeden sommige zorgverzekeraars de kosten.