referenties

In een prettige, rustgevende omgeving werkt Eeke vriendelijk en geconcentreerd met biofotonen-therapie. De behandelingen die ik kreeg voor mijn zieke darmen en als gevolg daarvan mijn algehele vermoeidheid, waren weldadig en gaven energie terug.

Ik kreeg ook op basis van haar bevindingen over mijn toestand, kruiden en dieet voorgeschreven die het proces van heling en kracht hervinden ondersteunden. Ook maakte ze daarbij gebruik van iriscopie, een methode die informatie leest in de ogen.

Ik heb veel baat gehad bij Eeke's behandeling.

Liny B

 

De Biofotonen therapie bij Eeke heb ik als bijzonder helpend ervaren bij mijn herstel van een lange ziekteperiode. Het gaf mij elke keer een energie boost en enkele hardnekkige kwaaltjes werden opgelost zoals voetschimmel en een kalknagel. Na een reeks van behandelingen was ik volledig hersteld. Door mijn medicatie was ik vatbaar voor griep en infecties. De biofotonen therapie zorgde er voor dat ik hiervan steeds sneller genas.

Daarbij creëerde Eeke altijd een fijne atmosfeer voor een gesprek maar evenzeer voor stilte.

Toen ik bij Eeke kwam, had ik last van enkele chronische ziektes en mede door de biofotonen therapie, chi gong, dieet en energetische behandelingen ben ik volledig hersteld en zijn de ziektes al een jaar lang niet meer actief. Ik heb het gevoel dat er iets fundamenteels is veranderd. „Ik ben genezen van mijn chronische ziektes!”.

Eeke, daarvoor mijn dank!

 

Eeke has been so kind to use one of my hair samples for an in-depth analysis of my bodily state. To my surprise there was a ton of feedback I could use to tweak my diet in order to optimize results.

The information was presented in a clear rapport with all the necessary charts and graphs. Where necessary, extra feedback was provided for clarification.
With her expertise, Eeke was able to draw solid conclusions and make personal tailored suggestions that were relatively easy to incorporate into my lifestyle.

I can highly recommend the hair sample analysis, it's a great process which gives you a huge return on a relatively small monetary investment.

Bart C.

 

De integrale analyse & behandeling met biofotonen is en blijft telkens een bijzondere ervaring. Mijn huid geeft onder stress op wisselende plaatsen 'psoriasis-achtige' verschijnselen, maar niet op de plaatsen die kenmerkend zijn voor psoriasis (zoals de ellebogen). Klassieke dokters behandelen dan de huid met zalfjes (die niet werken), maar de biofotonen-analyse toonde tal van signalen, van een zwakke blaas tot en met zwak functionerend darmstelsel waardoor de afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Regelmatige biofotonen-behandelingen met verbeterd voedingsadvies hebben een grote

verbetering gebracht en daarnaast meer energie gegeven. Mijn blaas is rustiger, de darmen functioneren beter en ondanks blijvend lange en zware werkweken van 60 uur of meer is de huid sterk verbeterd.

R.C.

 

Ik heb bij de praktijk voor natuurgeneeskunde van Eeke Wervers goede ervaringen op gedaan. Ik had al een hele tijd erge maag en misselijkheidklachten. Ik had hier al een paar maand medicatie voor. Het duurde zo lang voor ik verbetering van mijn klachten ervoer, dat ik daarnaast wou kijken of de praktijk hierin misschien ook iets voor me zou kunnen betekenen.

Ik kreeg een uitgebreid en plezierig intakegesprek in een prettige ruimte. Eeke kwam op mij deskundig en vertrouwenwekkend over.

Ik heb daardoor besloten naast mijn medicatie ook de biofotonen-therapie bij Eeke te doen. De klachten werden minder en zijn uiteindelijk verdwenen. Ik heb ervaren dat het ook zeker de moeite waard is om naast de reguliere gezondheidszorg ook eens deze weg te bewandelen.

T.K. te Utrecht

 

Al jaren heb ik gevoelige darmen en vroeg me af of ik misschien een gluten allergie had. Uit het onderzoek dat Eeke liet doen bleek dat ik geen gluten allergie heb, Goed om te weten, want glutenvrij eten is behoorlijk ingrijpend.

Wel kreeg ik voedingsadviezen mee om m’n darmen rustig te houden. Ik heb nu minder geborrel en gepruttel in m’n buik en veel meer energie!

E.A., Utrecht